Menu Sluiten

Verdelers Licenties Autel

Autel, een divisie van Sanders Parts, is één van de koplopers op het gebied van diagnoseapparatuur en dit met modellen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. U geniet van technische assistentie en basiscursus bij levering.

More info

tags: Verdelers Diagnosesystemen Autel – Oplossingen Diagnosesystemen Autel – Informatie Diagnosesystemen Autel – Diensten Diagnosesystemen Autel – Aanbod Diagnosesystemen Autel – 

Wenst u meer info over verdelers licenties autel kijk dan vlug op https://auto-diagnose-apparatuur.be | Verdelers Licenties Autel

Automotive | Kalibratie | Software Auto | Autosleutels | Inspectiecamera | 

en repareren, zoals motormanagement en sensitiviteitssysteem, wantrouwige alarmsystemen, ECU (Engine Control Unit), airbagsysteem en op afstand bedienbare elektronica.

Verschillende soorten licenties

Er zijn drie soorten Autel licenties verkrijgbaar, allen met verschillende voordelen en gebruiksmogelijkheden:

  • Autel Professional – Dit is een volledig uitgeruste licentie met onbeperkte toegang tot alle Autel softwareproducten.

  • Autel Engine Code Booster – Met behulp van deze licentie krijgt authorized users toegang tot alle Autel motorcodetools zoals OBD-II (On-Board Diagnostics) codescanner, monitorlampreset tools, injectiespuiten, smogtest en vele andere.

  • Autel Advanced Service Plan – Met deze licentie krijgt de gebruiker toegang tot alle Autel tools en services die nodig zijn voor een goede verrichting van advies en onderhoudsactiviteiten, inclusief smogtest, computerprogrammering, testdiagnose, etc.

Autel licenties aanschaffen

Autel licenties zijn verkrijgbaar via verschillende verkoopkanalen. Bedrijven kunnen hun licentie direct aanschaffen vanaf de website van Autel of door middel van resellers. Kopers van Autel producten kunnen ook profiteren van gratis of betaalde upgrade- of supportplannen, afhankelijk van hun behoeften.

Een Autel licentie kan een waardevolle investering zijn, vooral voor bedrijven die regelmatig autorijden en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Met een juist lidmaatschap kunnen ze rekenen op een beter begrip van auto-diagnostische technologie, betrouwbare problemenoplossing en technische ondersteuning bij het behandelen van technische problemen waarmee de klanten worden geconfronteerd.

Software Verdelers Licenties Autel

Een Autel licentie is een formele vergunning die door Autel wordt verstrekt aan een bedrijf of organisatie om hun diagnostische software te gebruiken. Hoewel niet elk bedrijf of organisatie toegang heeft tot Autel´s software, kunnen bedrijven die over licenties beschikken het volledige scala aan diagnostische tools gebruiken die Autel software te bieden heeft.

Wat is een Autel licentie?

Een Autel licentie wordt verstrekt door Autel, een fabrikant van auto-diagnose apparatuur en autodiagnostische software. Deze licentie geeft aan dat een bedrijf of organisatie de bevoegdheid heeft om bepaalde Autel softwareproducten te gebruiken. De licentie geeft aan welke softwaremodules precies in de licentie zitten, hoe lang de licentie geldig is en wat de gebruikersmachtigingen zijn.

Hoe verkrijgt men een Autel licentie?

De meeste bedrijven en organisaties die willen genieten van de voordelen van Autel diagnostische software, moeten een licentie aanschaffen. Aanvragers kunnen hun licentieaanvraag indienen bij Autel op hun website https://auto-diagnose-apparatuur.be/product-categorie/licenties/. Voorbeelden van bedrijven of organisaties die een licentie kunnen verkrijgen om Autel software te gebruiken, zijn autobedrijven, garages, servicecentra, bedrijfsleiders en zelfstandigen.

Voordelen

Met behulp van een Autel licentie kunnen bedrijven en organisaties een breed scala aan diagnostische tools gebruiken waarmee ze kunnen uitvoeren realtime diagnose, gegevensverifie en vaststellen van onderhoudsproblemen bij auto’s. Met de juiste softwaremodules kunnen gebruikers ook verschillende computersystemen controleren


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Verdelers licenties autel

!–StopPubText–>.